Stenløse Cykler & Værksted – din smilende cykelmekaniker

Stenløse Cykler & Værksted – din smilende cykelmekaniker

Najib er den smilende og imødekommende cykelmekaniker, som er indehaver af Stenløse Cykler & Værksted.

Han står klar til at hjælpe dig, hvis cyklen siger en mærkelig lyd, gearet driller, eller slangen skal skiftes.

Og det er også hos ham du kan købe din nye “stålhest”.

Du kan nemt og fleksibelt få repareret din cykel: Aflevér den om morgenen, så er den klar til dig inden lukketid samme dag. Så bliver det ikke nemmere – og prisen er fornuftig.

Du finder Stenløse Cykler & Værksted på første sal i Egedal Centret i lokalerne, der tidligere husede Lokalbolig (tæt på Netto).

Jeg stikker hovedet ind i butikken for at lave en aftale om tid til en snak, og bliver med det samme budt indenfor. En imødekommende og venlig personlighed, og jeg føler mig straks velkommen! “Vi kan sagtens snakke, mens jeg arbejder” smiler han og byder mig en stol som jeg kan sidde på i hans værksted. God musik i radioen og en cykel, der hænger i loftet, som han er i gang med at kigge på. Der er noget galt med lyden ved “gearskiftet”,  så det skal justeres fortæller han.

Ejeren af cyklen kommer lidt senere. Najib og han får en snak om den superlækre cykel, og han konstaterer tilfreds at gearet nu er justeret og ikke længere lyder mærkeligt. Det er ikke første gang han har været her – og er heller ikke den sidste udtrykker han.

Najib smiler. Han vægter højt at kunderne er tilfredse.

Forhandler af prisfornuftige kvalitetscykler og reservedele.

Det slår mig hvor indbydende og ryddelig  forretningen er. Lokalerne er delt op og byder på det hele: Udstilling af de mange flotte cykler, reservedele og cykeltilbehør og hans værksted.

Alt er pænt og rydeligt – og jeg kan ikke undgå at kommentere det. Han kan godt lide at tingene er i orden, udtrykker han.

Udstillingen af cykler byder både på et udvalg af børnecykler, damecykler, herrecykler, mountainbikes og el-cykler.

Jeg er ikke den store cykelkender, og synes ikke jeg kender de mærker jeg finder i forretningen. Af mærker kan bl.a. nævnes GT og EBSEN.  Jeg bliver fortalt, at Najib har gode erfaringer med disse cykler, som er valgt udfra at det er kvalitetscykler i et fornuftigt prisleje – og designet er lækkert.

Positiv modtagelse

Stenløse Cykler & Værksted åbnede i november 2018. Butikken har fået en positiv modtagelse. Efterhånden som flere har fundet ud af at der er kommet en cykelforretning og værksted til byen, så er der kommet flere kunder til. Det har varmet Najib rigtig meget at opleve, hvor mange kunder som har anbefalet ham videre. “Det gør mig så glad, når kunderne er tilfredse med mit arbejde”, smiler han inden jeg takker af og tager afsked for denne gang.

 

Stenløse Cykler & Værksted
Egedal Centret 95D
3660 Stenløse

Tlf. 28 51 58 70